Getting My uvex iş ayakkabısı To Work

Wiki Article

Climazone özelliği sayesinde nemi dışarı atan, nefes alan ve ayakların kuru kalmasını sağlayan Uvex Movement Design and style İş Ayakkabısı, S1 koruma sınıfileında yer alır. Yüksek teknolojiyle üretilen mikro kadife malzemeli dış yüzeyi ayaklarınızın gün boyu rahat hissetmesine propertyım eder. Baskı noktaları olmadığı için ayakları yormaz.

Sosyal medya hesaplarımızdan bizi takip edebilir veya #entegresafety etiketiyle paylaşabilirsiniz.

İş sahaları dahilinde ağır çalışma ortamlarında sıklıkla karşılaşılan sorunlardan olan ayak ve bacak yaralanmaları için tedbiri elden bırakmamak bu konuların en başında gelen ayrıntılardandır. 02.092019

Yazlık Plaj Terliği Sabomar kalitesi ile bu yazda kullanıcıları ile buluşmaya hazır. Kalite sabomar kalitesinden geldiği için parmak arası terliği ve yazlık terlik kategorilerinde en iyi malzemelerden üretilmiş sağlık testlerine tabi tutulmuştur. Daha fazlası için yazlık terlik - sandalet kategorimizi inceleyiniz.

Her adımda darbeleri emerek kullanıcıya ekstra konfor sağlayan bu ara taban, ayak sağlığınızı korur ve uzun süreli çalışma koşullarında yorgunluğu azaltır.

S3 ayakkabılar genellikle zorlu dış mekan çalışma koşulları için tasarlanmıştır ve genellikle artworkırılmış tutuş ve dayanıklılık için tasarlanmış tabanlara sahiptir.

Isı ve Alev Koruma alev almaz kıyafetler itfaiyeci ürünleri yangın dolabı malzemeleri

Sabo terlikleri rahat iş ayakkabısı çelik burun ve ergonomik yapısı ile  toplumumuz tarafından hemşire ve doktor terliği olarak bilinse de aslında sabo terlikleri herkese hitap etmektedir. Kullanımı kolay hafif ayağı yormayan ağırlıkta cildi tahriş etmeyen ve üstünün delikli olması nedeniyle uzun süre ayakta olarak çalışanların başlıca tercihi olmaktadır.

Delinmeye karşı koruma: Tabanında çelik veya kompozit plaka bulunur ve kesici ve ayakkabi schecter delici nesnelerden ayağınızı korur.

Şirket genel olarak yüksek performanslı botlar imal etmek üzere kurulmuştur. Şirketin ayakkabıları Avrupa başta olmak üzere 6 kıtada satışa sunulmaktadır.

Mekap iş ayakkabıları çalışanların güvenliğini ve rahatlığını sağlamak amacıyla tasarlanmış özel ayakkabılardır. Bu ayakkabılar, mekanik aşınma ve darbelere karşı ek koruma sağlayarak işçilerin ayaklarını korur.

Hemşire terlikleri sağlık alanında birçok farklı departmanda kullanıldığı nedeniyle terleme ve neme karşı koruma sağlaması önem taşımaktadır. Sabo hemşire terlikleri delikli yapısı ve taban malzemesinin kalitesi açısından ayakta terleme ve kokma yapmamaktadır. Daha fazla bilgi için Hemşire Terliği kategorisini inceleyiniz. 

Yakıt ve Yağa Dayanıklı Taban: Taban malzemesi, yakıt ve yağ gibi kimyasallara karşı dayanıklıdır, bu da closeüstriyel ortamlarda güvenli kullanım sağlar.

Aynı zamanda, ergonomik tasarımları ayakkabi shoes sayesinde rahatlık sağlayarak uzun süreli kullanımda bile yorgunluğu azaltır.

Report this wiki page